Grădiniță

Gradiniță în Balotești – Sediu în Balotești, strada Viselor nr. 1

Kids Club Balotești funcționează din 2016. Experiența acumulată încă din 2002, permite crearea unui mediu cald, familiar, unde copiii să învețe, să crească, să se dezvolte și să lege frumoase prietenii.

Kids Club Balotești își desfășoară activitatea într-un sediu special amenajat pentru activitatea de grădiniță.

Spațiile de clasă sunt generoase, dotate cu mobilier specific grupelor de creșă sau grădiniță. Baza materială și didactică este asigurată permanent și pusă la dispoziția cadrelor didactice.

Atent supravegheați de personal calificat, tânăr, vesel și dinamic, copiii descoperă cu zâmbetul pe buze, tainele muzicii, ale desenului, tainele dansului sportiv, ale limbii engleze sau germane. Fac primii pași în matematică, încearcă să descopere mediul înconjurător și sunt monitorizați și îndrumați în cadrul opționalelor de dezvoltare personală de către psiholog.

Grupele de grădiniță sunt structurate pe categorii de vârstă : 3 – 4 ani ( grupa mică ), 4 – 5 ani ( grupa mijlocie ) și 5 – 6 ani ( grupa mare ). La grădiniță Kids Club Balotești, pot fi înscriși într-o grupa maxim 15 de copii. Grupele de grădiniță beneficiază de educatoare și asistent educatoare permanent.

Grădiniță Kids Club Balotești este acreditată ARACIP, astfel suntem foarte atenți cu pregătirea pentru școală, copiii de la Kids Club, pleacă foarte bine pregătiți în clasa pregătitoare.

Kids Club Balotești are săli de mese adecvat amenajate pentru copii, cu bucătărese minunate care gătesc cu dăruire pentru copiii noștri, iar personalul de îngrijire tânăr, cu experiență, este atent la nevoile copiilor.

Și pentru că fără joacă în aer liber nu se poate, sediul Kids Club Balotești beneficiază de o curte mare amenajată corespunzător, cu multă verdeață, unde piticii se pot juca și alerga în voie.